Recuperar Dades - Recuperació de Dades

Ondata International

Recuperació de dades

Quan es produeix una pèrdua de dades, la decisió més important es l'elecció correcta d'una compayia professional de recuperacio de dades. Es molt important que mai deixi les seves dades en mans inexpertes, ja que la recuperacio de dades exigeix personal altament qualificat i materials específics.

A la nostra pàgina web pot conéixer alguns dels nostres clients més importants, empreses on les seves dades son de vital importància i altament confidencials, empreses que ja han depositat la seva confiança en Ondata International, la companyia més important a Espanya en recuperacio de dades.

Si ho desitja pot consultar la nostra secció de preguntes més freqüents on els nostres enginyers li indiquen el que deu i no deu fer davant d'una situació de pèrdua d'informació.

Sistemes operatius

MS-DOS Windows 3.11 Windows 95 Windows 98 Windows ME Windows XP Windows 7 Windows 8 Windows 10 Windows NT Server Windows 2000 Server Window Mobile Android iOS Symbian RAID Server Novell Netware AIX UNIX XENIX LINUX RS 6000 AS400 IBM Sistema DEC PICK Sistema 36 MAC

Rambla Catalunya 38, 8º
08007, Barcelona, CATALUNYA, Espanya
Pressupost
gratuït**
*Camps Obligatoris
Confirmi que no és un robot:
+ =
**Excepte discos manipulats, segon diagnostic o RAIDs
Segueix-nos a
Servei urgent
Recuperem les seves dades
en temps record
Contacte
902 199 490
Barcelona
Madrid
València
Alacant
Bilbao
Sevilla
A Coruña
Las Palmas
Nosaltres
us diem
Confirmi que no és un robot:
+ =